Antena Meniu Search
x

Accident mortal la Oradea! O fetiţă de 13 ani a murit, după ce două maşini s-au ciocnit pe centura oraşului

O fată de 13 ani a murit, iar alte trei persoane sunt rănite grav, în urma unui accident produs pe centura municipiului Oradea.

O fată de 13 ani a murit, iar alte trei persoane sunt rănite grav, în urma unui accident produs pe centura municipiului Oradea.

O adolescentă de 13 ani şi-a pierdut viaţa, joi, iar alte trei persoane au fost rănite grav, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe centura municipiului Oradea, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de circulaţie.

Accidentul a avut loc în jurul orei prânzului, când un autoturism BMW X5 s-a ciocnit cu un Renault Clio, care circula din sens opus.

În urma impactului, patru persoane aflate în cele două maşini au fost rănite grav. Printre victime este şi o adolescentă de 13 ani. Echipajele SMURD şi ale Ambulanţei sosite la faţa locului au încercat să o resusciteze pe fată, dar nu au reuşit, fiind declarat decesul acesteia. 

Celelalte trei persoane rănite, între care o femeie însărcinată, au fost transportate la spital, în stare stabilă.

Potrivit Poliţiei Oradea, traficul rutier pe centura oraşului este blocat pe ambele sensuri. Circulaţia ar urma să fie reluată în condiţii normale în jurul orei 14.00, după finalizarea cercetărilor.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Accident mortal la Oradea! O fetiţă de 13 ani a murit, după ce două maşini s-au ciocnit pe centura oraşului