Antena Meniu Search
x

O femeie a murit, o alta este în comă, doi copii de 4 ani la spital, după ce un minor s-a urcat la volanul unei maşini, în Medgidia (Video)

Un accident deosebit de grav a avut loc pe o stradă din Medgidia, după ce un asolescent de 16 ani s-a urcat la volanul unui autoturism. Minorul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un grup de persoane care se aflau pe trotuar, în faţa unei curţi, apoi a fugit, dar a fost prins.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.07.2019, 19:29

O femeie a murit, o alta este în comă, doi copii de 4 ani la spital, după ce un minor s-a urcat la volanul unei maşini, în Medgidia (Video) - Observator.tv

Un accident deosebit de grav a avut loc pe o stradă din Medgidia, după ce un asolescent de 16 ani s-a urcat la volanul unui autoturism. Minorul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un grup de persoane care se aflau pe trotuar, în faţa unei curţi, apoi a fugit, dar a fost prins în scurt timp.

În urma impactului au rezultat mai multe victime, printre care şi copii. O femeie a murit, o altă femeie a fost resuscitată şi transportată la spital cu elicopterul SMURD, iar doi copii de aproximativ 4 ani au ajuns cu multiple traumatisme la spital. O altă victimă a suferit răni uşoare.

O femeie a murit, o alta este în comă, doi copii de 4 ani la spital, după ce un minor s-a urcat la volanul unei maşini, în Medgidia

Un minor aflat la volanul unei maşini a pierdut controlul direcţiei şi a spulberat mai multe persoane de pe trotuar, în faţa unei locuinţe din Medgidia. Imediat după accident, minorul a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins în scurt timp.

Pe acelaşi subiect

O femeie de 50 de ani a murit în urma impactului, o altă femeie a fost resuscitată de medicii SMURD şi transportată cu elicopterul la spital, iar alţi doi copii, de aproximativ 4 ani au suferit multiple traumatisme. O singură victimă a suferit răni uşoare.

Autorităţile precizează că s-au alertat şi directionat catre locul accidentului mai multe ambulanţe, dar şi echipaje de descarcerare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » O femeie a murit, o alta este în comă, doi copii de 4 ani la spital, după ce un minor s-a urcat la volanul unei maşini, în Medgidia (Video)