Antena Meniu Search
x

Şofer din Neamţ intră cu viteză în curbă, pierde controlul, spulberă un taxi (Video)

Accidentul de la Neamţ, în care un şofer pierde controlul într-o curbă din cauza vitezei şi spulberaă de pe şosea un taxi a fost înregistrat de camerele de supraveghere montate pe sectorul respectiv de drum.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.03.2019, 13:38

Accidentul şoferului din Neamţ, înregistrat pe cameră Vezi și

Accidentul de la Neamţ, în care un şofer pierde controlul într-o curbă din cauza vitezei şi spulberă de pe şosea un taxi a fost înregistrat de camerele de supraveghere montate pe sectorul respectiv de drum.

Şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei şi a neadaptării la condiţiile de drum, a intrat pe contrasens şi a lovit taximetrul care circula regulamentar.

Accidentul şoferului din Neamţ, înregistrat pe cameră

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe o stradă din Târgu Neamț și soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

Pe acelaşi subiect

Din cercetările efectuate a reieșit că în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din Răucești, conducea un autoturism pe strada Mărășești, din direcția Fălticeni spre Târgu Neamț, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 62 de ani, din Răucești.

Victimele, transportate la spital

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto și a unei femei, de 43 de ani, din Târgu Neamț, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani, care au fost preluați și transportați la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Şofer din Neamţ intră cu viteză în curbă, pierde controlul, spulberă un taxi (Video)