Antena Meniu Search
x

Elev din Roman, snopit în bătaie de şoferul unui autobuz, pentru că asculta muzică (Video)

Scene şocante surprinse într-un autobuz care transportă elevii, în oraşul Roman, judeţul Neamţ. Şoferul autobuzului a fost filmat în timp ce snopeşte în bătaie un băiat de 15 ani, sub privirile altor copii.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 12:48

Vezi și

Scene şocante surprinse într-un autobuz care transportă elevii, în oraşul Roman, judeţul Neamţ. Şoferul autobuzului a fost filmat în timp ce snopeşte în bătaie un băiat de 15 ani, sub privirile altor copii.

În înregistrarea primită la redacţie se vede cum bărbatul se năpusteşte asupra elevului cu pumnii şi palmele, lovindu-l violent de mai multe ori cu capul de scaun.

"În ce țară trăim? De teama şoferului, nu mai putem circula cu autobuzul", spune revoltată persoana care ne-a trimis filmuleţul.

Potrivit acesteia, incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni, iar motivul pentru care şoferul s-a enervat a fost că elevul asculta muzică la o boxă wireless.

Patronul firmei de transport nu comentează incidentul

Reporterii Observator au luat legătura cu patronul firmei la care este angajat şoferul cu pricina, însă acesta nu a dorit să comenteze incidentul.

De asemenea, la Poliţia din Roman nu a fost înregistrată nicio plângere legată de episodul violent din autobuz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Elev din Roman, snopit în bătaie de şoferul unui autobuz, pentru că asculta muzică (Video)