Antena Meniu Search
x

Accident rutier în judeţul Constanţa

Accident rutier cumplit, azi-noapte, în judeţul Constanţa. Patru tineri au murit, iar un altul a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit cu putere de un perete, apoi s-a urcat, efectiv, pe un alt autoturism parcat.

Vezi și

 Câţiva localnici au auzit zgomotul asurzitor, dar nu au îndrăznit să-i ajute pe tineri. Zeci de butelii s-au împrăştiat la locul accidentului, iar oamenii s-au temut că s-ar fi putut produce, în orice moment, o explozie.

Sunetul durerii şi al luptei pentru surpavieţuire. Cuvintele rostite de un tânăr în agonie, înconjurat de patru prieteni morţi. Cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani, goneau cu o viteză incredibilă pe un drum din localitatea constănţeană Chirnogeni. Voiau să ajungă la discotecă, dar drumul lor s-a oprit brusc, în peretele unui depozit de butelii.

Exista pericolul producerii unei explozii, aşa că pompierii s-au grăbit să-l elibereze pe singurul supravieţuitor, apoi l-au predat medicilor. La spital, ei au aflat că tânărul avea o alcoolemie de 0.13 la mie.

În impact, autoturismul s-a urcat pe o altă maşină parcată regulamentar. Propriertarul ei s-a îngrozit atunci când şi-a văzut maşina făcută praf. După cercetări, poliţiştii au descoperit că tânărul de la volan nu figura în evidenţele lor cu permis de conducere. Prietenii lui susţin, însă, că actul ar fi fost eliberat în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier în judeţul Constanţa