Antena Meniu Search
x

Accident şocant pe aeroportul Băneasa! Bărbat ucis pe pistă, de o maşină care circula cu peste 100 de kilometri pe oră

Un accident şocant pe aeroportul Băneasa naşte întrebări şi revoltă. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o maşină care ar fi circulat cu 120 de kilometri pe oră chiar pe pista de aterizare-decolare.

Vezi și

Un accident şocant pe aeroportul Băneasa naşte întrebări şi revoltă. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o maşină care ar fi circulat cu 120 de kilometri pe oră chiar pe pista de aterizare-decolare. La volan s-ar fi aflat unul din colegii săi. Familia cere dreptate, dar procurorii nu au pus pe nimeni sub acuzare.

Adrian Marius Bălăiţă era angajatul unei firme de mentenanţă şi verifica instalaţia de lumini de pe pista aeroportului din Băneasa când a avut loc accidentul. Era 23 iulie, ora 21.00. La un moment dat, un coleg, aflat la volanul unei maşini, ar fi gonit spre el cu o viteză mult mai mare decât cea admisă. 

Rudele victimei le-au povestit anchetatorilor ca cel care a provocat accidentul ar fi circulat în aceea zi şi cu 120 km/h, pe pista aeroportului. În momentul în care si-ar fi lovit colegul, ar fi avut 108 km pe ora.

Sunt vitezele indicate de GPSul montat pe autoturism, susţine familia bărbatului. Imediat după impact, Adrian a fost transportat la spital cu bazinul fracturat şi mai multe coaste rupte. A intrat în comă, iar la aproape trei săptămâni de la accident, s-a stins din cauza rănilor multiple. Cum s-a produs accidentul este neclar chiar şi acum. 

Ancheta in acest dosar are mai multe necunoscute si una din ele este ca barbatul de 41 de ani nu ar fi purtat vesta reflectorizanta, obligatorie in conditiile sale de muncă.

Au trecut două luni de la accident şi nimeni nu a fost pus sub acuzare. Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă şi aşteaptă finalizarea expertizelor criminalistice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Accident şocant pe aeroportul Băneasa! Bărbat ucis pe pistă, de o maşină care circula cu peste 100 de kilometri pe oră