Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ACCIDENT spectaculos în centrul Constanţei! Ce ALCOOLEMIE i-au găsit poliţiştii şoferului TERIBILIST

Şoferul unui bolid de lux nu a acordat prioritate unui autoturism, a intrat în plin în el, iar apoi s-a oprit într-o. farmacie. Poliţiştii s-au îngrozit când au văzut cât de mult băuse teribilistul. Cele 0,91 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat puteau produce o tragedie! Din fericire, doar şoferiţa maşinii lovite a fost transportată la spital, cu răni uşoare!

de Redactia Observator

la 12.05.2017 , 09:03

Şoferul unui bolid de lux nu a acordat prioritate unui autoturism, a intrat în plin în el, iar apoi s-a oprit într-o farmacie. Poliţiştii s-au îngrozit când au văzut cât de mult băuse teribilistul. Cele 0,91 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat puteau produce o tragedie! Din fericire, doar şoferiţa maşinii lovite a fost transportată la spital, cu răni uşoare!

Ora 22.00, centrul oraşului Constanţa. Angajatele unei farmacii s-au speriat teribil când au auzit o bubuitură de proporţii. O maşină de teren spărsese geamul unităţii. 

Din fericire, în momentul impactului, în interiorul farmaciei nu se afla niciun client. Martorii s-au strâns rapid la locul accidentului. Şoferul teribilist, un bărbat cu dublă cetăţenie, româno-americană, băut bine, a devenit recalcitrant.

Vezi și

Mai mult, cum se ştia cu musca pe căciulă, individul a încercat, inclusiv, să fugă de la locul accidentului.

La volanul celeilalte maşini se afla o tânără care a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital. Părinţii fetei sunt în stare de şoc.

Etilotestul a dat însă verdictul - 0,91 mg per litru alcool pur în aerul expirat.

Cu greu, oamenii legii reuşesc să se înţeleagă cu şoferul care nu recunoaşte nimic.

Într-un final, poliţiştii l-au convins să meargă la spital, pentru probe de sânge. De aici, individul a ajuns la secţie unde a fost audiat. 

S-a ales, acum, cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, distrugere şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » ACCIDENT spectaculos în centrul Constanţei! Ce ALCOOLEMIE i-au găsit poliţiştii şoferului TERIBILIST