Antena Meniu Search
x

Accident spectaculos in Constanta

O manevra gresita in trafic a bagat doi barbati in spital, la Constanta. Grabit sa-si duca clientul la destinatie, un taxmietrist a uitat sa se mai asigure la intrarea intr-o intersectie

Vezi și

In clipa imediat urmatoare, taximetrul a fost lovit in plin de un alt autoturism, iar ambii soferi au ramas incarcerati.

Echipajele SMURD au dus o lupta contracronometru ca sa ii descarcereze pe cei doi soferi. Impactul puternic a blocat ambele masini pe mijlocul soselei si i-a lasat pe cei doi barbati fara reactii. Cel mai norocos a fost clientul taximetrului, care a scapat doar cu cateva vanatai. Accidentul a avut loc intr-o intersectie din oras, putin dupa miezul noptii.

"Taxiul venea pe strada Chiliei, nu a respectat indicatorul Stop, a patruns pe strada Soveja si a intrat in coliziune cu o alta masina. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul Drager rezultatul fiind negativ in ambele situatii", a declarat Cristian Gartu, Politia Rutiera Constanta.

Cei doi soferi au ramas internati in spital pentru investigatii amanuntite. Taximetristul va fi cercetat intr-un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Accident spectaculos in Constanta