Antena Meniu Search
x

Accidente cauzate de ploaie în judeţul Vrancea

Ploaia a provocat probleme în traficul din judeţul Vrancea. În decurs de o oră, trei incidente rutiere s-au produs pe două drumuri naţionale, la doar câţiva kilometrii distanţă.

Vezi și

 Ploaia a provocat probleme în traficul din judeţul Vrancea. În decurs de o oră, trei incidente rutiere s-au produs pe două drumuri naţionale, la doar câţiva kilometrii distanţă. În accidentul cel mai grav, o autoutilitară cu lemne a ieşit de pe un drum lateral fără să se asigure şi a lovit un TIR şi un autoturism pe drumul european 85. Doi pasageri au ajuns la spital iar lemnele s-au împrăştiat pe carosabil.

Bărbatul îşi găseşte cu greu cuvintele. Nu este rănit, dar nu şi-a revenit încă din şoc. Autocamioneta plină cu lemne l-a izbit puternic, după ce a ricoşat în el. La volanul maşinii încărcate cu buşteni se afla un angajat al ISU Galaţi. Era cu doi prieteni şi se îndrepta spre casă. A ieşit de pe un drum judeţean lateral şi a vrut să se înscrie pe drumul european 85. Nu ar fi fost atent şi a lovit un camion plin cu materiale de construcţii.

În accident, aproape toţi buştenii din camionetă s-au răsturnat pe şosea. Doi pasageri din autoutilitară au fost răniţi şi au fost transportaţi la spitalul judeţean din Focşani.

La circa un kilometru distanţă, un TIR a derapat şi a ieşit de pe şosea, iar două autovehicule s-au tamponat. Tot din cauza neatenţiei şoferilor şi a carosabilului umed.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Accidente cauzate de ploaie în judeţul Vrancea