Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără şi-a pierdut viaţa în Buzău, din neatenţia unui şofer. În Constanţa, şase oameni au ajuns la spital, după două accidente grave

Val de accidente, un om a murit şi mai mulţi au ajuns la spital. În judeţul Buzău, o tânără şi-a găsit sfârşitul pe Drumul European 85, după o manevră greşită a unui şofer. Iar în Constanţa, două accidente s-au produs la un interval de numai câteva zeci de minute.

de Redactia Observator

la 06.08.2018 , 11:10

Val de accidente, un om a murit şi mai mulţi au ajuns la spital. În judeţul Buzău, o tânără şi-a găsit sfârşitul pe Drumul European 85, după o manevră greşită a unui şofer. Iar în Constanţa, două accidente s-au produs la un interval de numai câteva zeci de minute. Şase oameni au ajuns la spital, din fericire au scăpat fără răni foarte grave.

Patru ambulanţe au intervenit la primul accident petrecut în judeţul Constanţa. Unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens. Maşina lui s-a ciocnit violent cu un autoturism care circula regulamentar.

La câţiva kilometri, un alt accident s-a petrecut pe drumul ce leagă localitatea Cuza Vodă de Medgidia. Şoferul unui autoturism a pătruns dintr-un drum judeţean în cel naţional, fără să acorde prioritate. Moment în care s-a izbit violent de o altă maşină.

Vezi și

În schimb, în Buzău, pe Drumul European 85, o femeie de 30 de ani a murit pentru că un şofer de 23 de ani nu a păstrat distanţa în mers şi a intrat în autoturismul din faţă. Maşina tânărului a pătruns apoi pe contrasens unde s-a lovit violent de o alta. Bucăţi din cele trei autovehicule au fost împrăştiate pe o rază de 100 de metri.

Pasageră în autoturismul care circula regulamentar din sens opus, tânăra a murit pe loc. În accident a fost rănit şi şoferul vinovat, dar şi un copil de 3 ani. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O tânără şi-a pierdut viaţa în Buzău, din neatenţia unui şofer. În Constanţa, şase oameni au ajuns la spital, după două accidente grave