Antena Meniu Search
x

Accidente pe șosele, mașini blocate în zăpadă. Avertismentul meteorologilor

A nins ore în şir în Suceava. Din cauza viscolului, un drum judeţean a fost închis. Utilajele lucrează în zadar, pentru că în urma lor, zăpada se aşterne din nou. 

de Redactia Observator

la 06.01.2020, 10:37

Vezi și

A nins ore în şir în Suceava. Din cauza viscolului, un drum judeţean a fost închis. Utilajele lucrează în zadar, pentru că în urma lor, zăpada se aşterne din nou. 

Localnicii din comuna Muşeniţa au rămas blocaţi. Doar cu maşini de teren s-a putut circula. Nici utilajele de deszăpezire nu au reuşit să răzbată.

Unii şoferi nu s-au mai putut clinti din zăpadă, alţii au derapat. Nu au lipsit nici accidentele. Două maşini s-au ciocnit în oraşul Suceava, după ce au derapat pe gheaţa formată pe şosea.

Pe un alt drum înzăpezit, un şofer nu a mai putut stăpâni maşina şi a ajuns în câmp, A fost scos din nămeţi cu ajutorul unui utilaj de deszăpezire.

S-a circulat cu dificultate şi pe Drumul Naţional 17, dar şi pe şoseaua care leagă Suceava de Siret.

Autorităţile au scos peste 30 de utilaje de deszăpezire pe drumurile cu probleme.

Vântul puternic a viscolit zăpada şi în judeţul Braşov. Din cauza vizibilităţii scăzute, şoferii au mers cu viteza melcului.

În ultimele 24 de ore, toată Moldova şi zona de munte a fost sub cod galben de viscol şi ninsori. Meteorologii au emis şi o informare de vreme rea pentru aproape toată ţara, valabilă până în această seară, luni, la orele 22. Va ninge puternic mai ales la munte, unde se va aşterne un strat consistent de zăpadă. Va fi viscol în mai multe regiuni şi se va forma şi polei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Accidente pe șosele, mașini blocate în zăpadă. Avertismentul meteorologilor