Antena Meniu Search
x

Acuzatii de malpraxis! Copil mort intre spitale, parintii vor dreptate

Un copil de nici doi ani a murit, azi, in bratele parintilor, dupa ce o bacterie din spital i-a invadat organismul, spun ei. Rapusi de durere, parintii au mers la politie unde au depus plangere impotriva medicului. Il acuza de malpraxis.

Vezi și

Cu ochii plini de lacrimi, tatal abia poate povesti prin ce a trecut. Cea care i-a dat vestea a fost sotia. A alergat cat a putut de repede la capataiul micutului , dar nu l-a mai putut ajuta cu nimic. “Facea decat ahhhh, atat! Azi de dimineata mai avea reflexe, in sensul ca daca mai puneai mana pe el mai dadea din picorus!”, spune mama indurerata.

Calvarul a inceput in urma cu cateva saptamani. “Pe data de 9 martie i-au iesit copilului niste bubite de varsat si de sambata pana luni am fost internati in Targoviste! Intre timp i s-au umflat priciorusele! Luni, ne-au trimis la Pediatrie. Nu stiau care este diagnosticul. Apoi ne-au trimis la Marie Curie cu sindrom nevrotic”, mai spune femeia.

A ramas acolo pana ieri cand starea micutului s-a inrautatit si in cele din urma si-a dat ultima suflare. Acum, parintii au depus plangere la politie impotriva medicului si vor dreptate pentru copilul mort. Cei doi parinti mai au acasa o fetita de 10 ani care-si asteapta fratiorul acasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Acuzatii de malpraxis! Copil mort intre spitale, parintii vor dreptate