Antena Meniu Search
x

Acuzaţii grave aduse unor agenţi de poliţie din Capitală

Un tânăr susţine că a fost bătut crunt pe malul unui lac doar pentru că stătea la bere cu amicii lui în faţa blocului.

Vezi și

Un tânăr susţine că a fost bătut crunt pe malul unui lac doar pentru că stătea la bere cu amicii lui în faţa blocului.

Are documente de la Institutul de Medicină Legală. Acolo, s-a întâlnit cu alţi doi bărbaţi. Şi ei s-au plâns de agresiune. Mai mult, agentul care ar fi "coordonat" operaţiunea în cele două cazuri este aceeaşi persoană.

Aproape că nu mai vede cu ochiul drept, iar spatele şi braţele au fost zdrobite în bătaie. Înainte să ajungă în situaţia asta, Răzvan stătea cu amicii în faţa blocului în care locuieşte. Era târziu, iar vecinii deranjaţi de gălăgie au sunat la poliţie.

Vecinii admit că băieţii din cartier sunt mai gălăgioşi uneori, dar cred că Răzvan a picat la mijloc. Tânărul spune că la secţie ar fi fost forţat să semneze un proces verbal în care a scris că i-a înjurat pe poliţişti.

Apoi, s-a dus ţintă la institutul de medicină legală. Acolo l-a cunoscut pe Daniel. Un tânărul aflat în aceeaşi situaţie. Acesta i-a povestit că în urmă cu două seri, după ce s-a distrat cu doi prieteni la un local, în drum spre casă ar fi fost întâmpinat de echipaje.

Au fost amendaţi şi li s-au întocmit procese verbale. Pe ambele hârtii apare numele aceluiaşi agent. Agenţii implicaţi în acest caz, spun tinerii s-ar fi bătut între ei.

Presupusele victime au depus deja plângeri la poliţie, iar Răzvan a angajat un avocat. Cei care acuză îşi doresc ca agenţii care i-ar fi agresat să fie măcar daţi afară din poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Acuzaţii grave aduse unor agenţi de poliţie din Capitală