Antena Meniu Search
x

Adelina s-a stins după aproape 3 ani de luptă cu o boală nemiloasă: "Iartă-ne că n-am putut face nimic pentru tine"

Adelina Gîndu, o tânără din Vaslui diagnosticată cu leucemie în 2018, a murit în Franța, acolo unde urma un tratament pentru boala nemiloasă de care suferea. Anunțul a fost făcut de sora ei, pe Facebook.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.08.2020, 08:08

Adelina s-a stins într-un spital, după aproape 3 ani de luptă cu o boală nemiloasă: "Iartă-ne că n-am putut face nimic pentru tine"
Adelina Gîndu - Facebook
  • Adelina s-a stins după o luptă grea cu leucemia
  • Boala a recidivat mult mai agresiv

"Îți mulțumesc că mi-ai făcut copilăria mai frumoasă, îți mulțumesc că m-ai iubit, că m-ai adus cu picioarele pe Pământ de fiecare dată când am luat-o razna. Îți mulțumesc că m-ai învățat să fiu un om mai bun! Te-ai stins sub privirile noastre neputincioase. Iartă-ne că n-am putut face nimic pentru tine. Drum lin spre Ceruri, iubita mea surioară! Te iubesc!", a scris sora Adeliei, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Coșmarul Adelinei a durat ani întregi. În luna aprilie a anului 2018, tânăra a fost internată la Spitalul Clinic Fundeni, pentru a urma un tratament de specialitate pentru leucemie, iar familia ei a făcut un apel public pentru a găsi donatori de sânge. 

Potrivit Vremea Nouă, Adelina Gîndu a făcut un transplant cu celule stem de la mama sa și părea că învinsese boala. Din păcate, leucemia acută a recidivat mult mai agresiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prietenii ei au cerut ajutorul pentru a o aduce înapoi în România, unde să fie înmormântată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Adelina s-a stins după aproape 3 ani de luptă cu o boală nemiloasă: "Iartă-ne că n-am putut face nimic pentru tine"