Antena Meniu Search
x

Adi Hadean, un bucatar desavarsit

Cod cu legume si orez, tortilla cu branza si sunca, jeleu de portocale. Se spune ca a manca este o placere, iar a gati: o arta! Si daca a manca este la indemana oricui, nu acelasi lucru se poate spune si despre gatit. Este o maiestrie sa gatesti si gustos si sanatos si, mai ales,. pentru altii. Dar si rasplata e pe masura atunci cand gurmandul realizeaza ca nimic din ce are in farfurie nu a fost pus acolo la intamplare. Astazi avem intalnire cu un bucatar desavarsit, Adi Hadean.

Vezi și

Cod cu legume si orez, tortilla cu branza si sunca, jeleu de portocale. Se spune ca a manca este o placere, iar a gati: o arta! Si daca a manca este la indemana oricui, nu acelasi lucru se poate spune si despre gatit. Este o maiestrie sa gatesti si gustos si sanatos si, mai ales,. pentru altii. Dar si rasplata e pe masura atunci cand gurmandul realizeaza ca nimic din ce are in farfurie nu a fost pus acolo la intamplare. Astazi avem intalnire cu un bucatar desavarsit, Adi Hadean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Adi Hadean, un bucatar desavarsit