Adi Hadean, un bucatar desavarsit
Cod cu legume si orez, tortilla cu branza si sunca, jeleu de portocale. Se spune ca a manca este o placere, iar a gati: o arta! Si daca a manca este la indemana oricui, nu acelasi lucru se poate spune si despre gatit. Este o maiestrie sa gatesti si gustos si sanatos si, mai ales,. pentru altii. Dar si rasplata e pe masura atunci cand gurmandul realizeaza ca nimic din ce are in farfurie nu a fost pus acolo la intamplare. Astazi avem intalnire cu un bucatar desavarsit, Adi Hadean.
Cod cu legume si orez, tortilla cu branza si sunca, jeleu de portocale. Se spune ca a manca este o placere, iar a gati: o arta! Si daca a manca este la indemana oricui, nu acelasi lucru se poate spune si despre gatit. Este o maiestrie sa gatesti si gustos si sanatos si, mai ales,. pentru altii. Dar si rasplata e pe masura atunci cand gurmandul realizeaza ca nimic din ce are in farfurie nu a fost pus acolo la intamplare. Astazi avem intalnire cu un bucatar desavarsit, Adi Hadean.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰