Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adi Hadean, un bucatar desavarsit

Cod cu legume si orez, tortilla cu branza si sunca, jeleu de portocale. Se spune ca a manca este o placere, iar a gati: o arta! Si daca a manca este la indemana oricui, nu acelasi lucru se poate spune si despre gatit. Este o maiestrie sa gatesti si gustos si sanatos si, mai ales,. pentru altii. Dar si rasplata e pe masura atunci cand gurmandul realizeaza ca nimic din ce are in farfurie nu a fost pus acolo la intamplare. Astazi avem intalnire cu un bucatar desavarsit, Adi Hadean.

de Redactia Observator

la 23.06.2018 , 16:55

Cod cu legume si orez, tortilla cu branza si sunca, jeleu de portocale. Se spune ca a manca este o placere, iar a gati: o arta! Si daca a manca este la indemana oricui, nu acelasi lucru se poate spune si despre gatit. Este o maiestrie sa gatesti si gustos si sanatos si, mai ales,. pentru altii. Dar si rasplata e pe masura atunci cand gurmandul realizeaza ca nimic din ce are in farfurie nu a fost pus acolo la intamplare. Astazi avem intalnire cu un bucatar desavarsit, Adi Hadean.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Ştiri sociale » Adi Hadean, un bucatar desavarsit