Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Administratorii pietei din Ploiesti, care i-au luat la bataie pe jurnalisti, retinuti pentru 24 de ore

Administratorii pietei din Ploiesti, care i-au luat la bataie pe jurnalisti in timpul unui control, au fost retinuti pentru 24 de ore. Inspectorii OPC au gasit in piata lui carne stricata si s-au intors sa faca noi verificari

de Redactia Observator

la 27.04.2013 , 09:06

L-au prins cu peste stricat si cu marfa fara acte. Barbatul a incercat sa goneasca jurnalistii si sa ascunda totul sub pres. Si n-a ezitat sa-i ia pe sus, sa-i impinga si sa-i ameninte.

Acesta isi apara afacerea cu pumnii. Smuceste si ia pe sus pe oricine indrazneste sa ceara o explicatie. Are si ajutoare.

E suparat ca legea nu-i da pace. Si il enerveaza ca trebuie sa dea socoteala pentru marfa stricata pe care o vinde. Asa ca, se razbuna pe jurnalisti.

Vezi și

In urma cu trei zile, in piata pe care o administreaza, comisarii de la Protectia Consumatorului au gasit peste tinut in soare si amestec vegetal vandut pe post de branza. Ieri, barbatul a primit o noua vizita. De data aceasta, in prezenta jurnalistilor.

A fost prins din nou pe picior gresit. Iar de data aceasta, neregulile sunt penale.

Alimente tinute in soare si vandute apoi fara acte si fara jena. Pentru administratorul pietei, jurnalistii sunt de vina. Si totul nu e decat o teorie a conspiratiei.

Administratorii vor fi cercetati penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Administratorii pietei din Ploiesti, care i-au luat la bataie pe jurnalisti, retinuti pentru 24 de ore