Antena Meniu Search
x

Adrian Iovan, o viaţă de român

A trăit în 55 de ani, cât în două vieţi. Îşi mai dorea să mai trăiască încă 50, ca să se odihnească. Pilotul Adrian Iovan a avut o viaţă de roman. A fost căsătorit de două ori şi a avut doi copii. Unul cu creatoarea Romaniţa Iovan.

Vezi și

Adrian Iovan a fost căsătorit de două ori. A devenit celebru după ce şi-a unit destinul cu Romaniţa, în urmă cu 11 ani. S-au cunoscut în avionul pe care-l pilota. O umbră a apărut în viaţa lor în 2005.

Un hoţ a intrat în vila celor doi din Primăverii, iar Adrian Iovan l-a împuşcat mortal.

În urma şocului Romaniţa a pierdut pruncul pe care-l purta în pântece.

Adrian Iovan a scăpat de închisoare, după ce judecătorii au decis că a fost în legitimă apărare.

Bucuria revine în viaţa lor un an mai târziu, când Romaniţa naşte un băieţel, pe Albert.

Băiatul a rămas la mamă. Iar Adrian Iovan s-a concentrat mai mult pe carieră. Şi cariera i-a adus momente de cumpănă. Unul a fost când s-a trezit cu pensia tăiată.

Problemele financiare l-au copleşit în momentul în care nu şi-a primit banii de la una dintre companiile aeriene la care lucrase.

Cea mai mare bucurie a lui, au fost copiii - fiica din prima căsătorie, care i-a dăruit o nepoată şi fiul său, din relaţia cu Romaniţa.

Cei doi copii sunt şi singurii săi moştenitori. Cristian Sârbu, avocatul lui Adrian Iovan spune că pilotul nu ar fi lăsat un testament scris.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Adrian Iovan, o viaţă de român