Antena Meniu Search
x

Adrian Nastase a disparut fara urma

Un lucru e cert. Adrian Nastase este liber. Dar unde respira fostul premier libertatea, inca nu stim. Si-a luat ramas bun de la viata publica, scriind pe blog, apoi si-a luat sotia si a plecat.in lume.

Vezi și

La Cornu nu e, la Azuga nu e, in Zambaccian e liniste.Unde e Nastase.El n-a scapat de emotii. O ultima sentinta intr-un ultim dosar l-ar putea trimite inapoi dupa gratii.

"Nu intelesesem pana acum in mod deplin cat de sfasietor poate fi sa nu iti poti imbratisa copiii sau sotia de fiecare data cand doresti sa faci acest lucru si sa numeri fiecare secunda pana o vei putea face", spunea Adrian Nastase pe blog.

O suferinta inteleasa doar de cine a trecut de partea cealalta a gratiilor.

Usa detinutului N0049, Adrian Nastase, s-a deschis dupa noua luni. A parasit inchisoarea fara sa se uite in urma.

Prima oprire dupa iesirea din penitenciar a fost la un spital privat din Capitala. Fostul premier si-a facut cateva analize, dupa care a plecat singur si nevazut de nimeni catre o destinatie misterioasa. Una in care isi va petrece primele clipe de libertate departe de ochii presei.

Dar aproape de cei dragi. Adrian Nastase a disparut cu tot cu familie.

In strada Zambaccian e liniste. Casa fostului premier e pazita inca de aseara de zeci de jurnalisti. Deocamdata, insa, nici urma de Adrian Nastase.

Si la Cornu, refugiul de suflet al fostului premier, e la fel de liniste.

Adrian Nastase are interzis la functiile publice pana in iunie 2016. Cel putin. Atunci ii expira, teoretic, pedeapsa din dosarul Trofeul Calitatii. Insa fostul premier n-a scapat de emotii. O noua sentinta, de data asta in dosarul Zambaccian, l-ar putea trimite inapoi dupa gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Adrian Nastase a disparut fara urma