Antena Meniu Search
x

Adrian Zamfir se luptă cu boală perfidă

Visează să termine facultatea, să conducă o motocicletă şi să-şi întemeize o familie. La 23 de ani, Adrian Zamfir este student anul trei la facultatea de drept, dar se luptă cu boală perfidă.

Vezi și

Visează să termine facultatea, să conducă o motocicletă şi să-şi întemeize o familie. La 23 de ani, Adrian Zamfir este student anul 3 la facultatea de drept, dar se luptă cu boală perfidă.

A fost diagnosticat acum 4 ani cu o tumoră inoperabilă pe creier. O tumoră care, în ciuda tratamentelor, creşte cu fiecare secundă. O şansă la viaţă pentru el ar fi protonoterapie. Însă Adrian nu a găsit nici clinica de afară care să-l accepte şi nu are 40.000 de euro. Mai mulţi tineri şi foştii lui dascăli s-au apucat să strângă bani.

Adrian a visat să termine facultatea, să conducă un motor şi să-şi facă o familie. La 23 de ani, merge însă seara la culcare şi nu ştie dacă mai apucă ziua de mâine.

Adrian suferă o boală cruntă, de 4 ani. O tumoare pe creier care creşte, în fiecare zi. Şi nu se poate opera.

Protonoterapie. Asta i-au recomandat medicii din Ungaria. Un tratament riscant de bombardare a tumorii cu protoni, în care se foloseşte aparatură ce provine direct din laboratoarele de fizică nucleară. Tratament care i-ar putea prelungi viaţa lui Adrian, dacă ar putea ajunge la o clinică specială din străinătate.

Cu banii, părinţii s-au descurcat cum au putut, până acum. Cu credite la bănci - şi sunt dispuşi să facă iar. Mai ales că e nevoie de aproape 40.000 de euro.

Aproape 15 mii de euro a adunat, până acum, pentru Adrian, un grup de tineri inimoşi. Prieteni din comună, foşti colegi, învăţătoarea, diriginta şi foştii dascăli din Măgurele.

Au iniţiat o campanie pe facebook - Ajutaţi-l pe Adi - şi au bătut din uşă-n uşă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Adrian Zamfir se luptă cu boală perfidă