Antena Meniu Search
x

Afaceri de milioane de euro începute de români în sufragerie

Când ne gândim la afaceri de succes, ne imaginăm clădiri-turn, lux şi opulenţă. Însă, şi giganţii de astăzi au avut începuturi timide.

Vezi și

Când ne gândim la afaceri de succes, ne imaginăm clădiri-turn, lux şi opulenţă. Însă, şi giganţii de astăzi au avut începuturi timide. Pe urmele lor, cu mult curaj, calcă antreprenorii români. Din garaje sau garsoniere, au creat firme cu cifre de afaceri de ordinul milioanelor de euro. Au avut ambiţie, puţină inspiraţie şi au prins momentul ideal. Explozia comerţului virtual.

Aşa începe povestea afacerii de succes a familiei Drăgan. El, român. Ea, suedeză. Amandoi îndrăgostiţi de modă. Afacerea lor cu haine pentru copii s-a născut în garajul casei din Stockholm, unde locuiau. 

Se întâmpla acum 5 ani, iar de atunci afacerea a explodat. La fabrica pe care au ridicat-o de la zero în Găeşti se produc mii de articole vestimentare, iar vânzările zilnice depăşesc 15.000 de euro. Internetul a avut un rol cheie. 

La 20 de ani şi Daniel Henegariu a înţeles care este viitorul comerţului. Din sufrageria lui din Sebeş, a pus bazele unuia dintre cele mai profitabil site-uri de piese auto din România. Doar anul trecut, a avut o cifră de afaceri de aproape 3 milioane de euro. 

În 2017, românii au făcut cumpărături online de TREI miliarde de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Afaceri de milioane de euro începute de români în sufragerie