Antena Meniu Search
x

Afterschool cu relații la nivel înalt

În urma controalelor făcute de inspectorii şcolari, o directoare şi-a pierdut funcţia, iar alte şcoli sunt sub supraveghere. Probleme sunt destule, recunosc reprezentanţii inspectoratului.

Vezi și

Iar sesizările despre nereguli curg pe bandă rulantă. Una dintre ele, venită pe adresa redacţiei, acuză un inspector şcolar că se ascunde în spatele unei afaceri profitabile: un afterschool administrat de fostul soţ.

Reporter: Aş vrea să-l aduc aici , aproape de mine.Câţi copii aveţi aici?

Angajat Afterschool: Da' ce vă interesează câţi copii avem?! Staţi un pic, că nu înţeleg.

Reporter: Nu e normal să întreb?

Aşa decurge o discuţie cu angajaţii unui afterschool din centrul Capitalei. Totuşi, aici nu-şi aduce orice părinte copilul. Este un afterschool cu relaţii la nivel înalt, mai exact la o doamnă inspector general şcolar adjunct, care coordonează învăţământul din Bucureşti şi examenele de la gimnaziu.

Copiii sunt aduşi în fiecare zi de la şcoala unde inspectoarea a fost directoare, înainte de a urca treapta ierarhică, dar şi de la Şcoala centrală, aflată la doi paşi de Inspectorat.

Liliana Toderiuc nu a fost de găsit, dar Inspectoratul şcolar ne-a transmis că adjuncta instituţiei nu are nicio legătură cu afacerea fostului soţ, deşi afterschool-ul a apărut când cei doi încă erau împreună.

Culmea, inspectorii şcolari au facut chiar saptamana trecuta o lista neagra a instiututiilor din invatamant, iar pe aceasta lista se regasea si afterschool-ul.

Săptămâna aceasta, inspectorii şcolari au fost ocupaţi cu anchetarea multor nereguli din educaţie. Şi mai ales cu scandalul şpăgilor date pentru fondul şcolii. Astăzi, o directoare a fost demisă pentru că a cerut bani de pază şi dotarea laboratoarelor, fără acte justificative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Afterschool cu relații la nivel înalt