Antena Meniu Search
x

Video Aglomerație mare la Grădina Zoologică din Pădurea Băneasa. ”Oameni sătui de restricţii şi stat în casă”

Coadă nu s-a format doar la vaccinare, ci şi la relaxare. Vremea frumoasă, numai bună de ieşit la iarbă verde, a scos astăzi mii de oameni din casă. Cei mai mulţi s-au orientat către pădure, dar nu la grătare cum ne-am fi aşteptat. A fost aglomeraţie mare la Grădina Zoologică din Pădurea Băneasa, iar grădinile botanice au fost şi ele arhipline.

de Redactia Observator

la 09.05.2021, 20:29

Vezi și

În nordul Capitalei a fost mai aglomerat decât în timpul săptămânii. Toate drumurile celor care au rămas în oraş au dus spre Pădurea Băneasa. 

Adulți și copii, toți au așteptat la coadă pentru a intra la Grădina Zoologică

Femeie: ”Am parcat mai departe de aici şi am tăiat pădurea cu bicicleta. Nu e de intrat cu maşina, eu nu ştiu unde se duc. Plus că nu e parcare, iar coada e imensă. Distanţare socială nu există”.

Șofer: ”Datorită vremii cred. Şi sătui de restricţii şi stat în casă”.

Pe acelaşi subiect

Bărbat cu fiul: ”Am venit cu treabă în Bucureşti şi am zis să trecem şi pe aici. Suntem din Buzău”.

După coada din trafic s-a întins o alta, pentru intrarea la Grădina Zoologică.

La Iași, oamenii au preferat Grădina Botanică

La Iaşi oamenii au evadat din case la Grădina Botanică. mai ales că natua dă un spectacol aici primăvara.

Unul dintre cele mai intersante soiuri este soiul Maria Brâncoveanu. Este un soi omologat în anul 2018 şi obţinut în Olanda.

Clara Mihociu, reporter Observator: ”Un alt soi deosebit de lalele, atât prin formă cât şi prin culoare este acesta. Vorbim despre lalaleau papagal. De altfel este şi cel mai fotografiat soi de lalele. Nimeni nu pleacă de aici fara să îşi facă un selfie cu ele”.

Trei mii de persoane au vizitat Grădina Botanică din Iaşi. Şi cele din Bucureşti şi Cluj au avut multi oaspeți în acest weekend.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Aglomerație mare la Grădina Zoologică din Pădurea Băneasa. ”Oameni sătui de restricţii şi stat în casă”