Antena Meniu Search
x

Agresivitatea vine şi din mâncare

Cercetătorii americani au avut toate motivele din lume pentru a face un asemenea studiu.

Vezi și

 Cercetătorii americani au avut toate motivele din lume pentru a face un asemenea studiu. În Statele Unite sunt foarte mulţi obezi, care au ajuns la asemenea dimensiuni impresionante din cauza mâncării de tip fast-food sau junk-food. Prin ce se caracterizează aceasta? Prin numărul mare de grăsimi trans.

De fapt, grăsimile trans sunt adevărate bombe cu ceas pentru organismul uman. Nu putem aplica politica struţului atunci când vine vorba despre sănătatea noastră, aşa că trebuie să ştim ce ni se poate întâmpla dacă ne bazăm alimentaţia pe produse pline de astfel de frăsimi.

Dar cercetătorii americani au mers mai departe cu studiul lor. După ce au analizat comportamentul a peste 900 de oameni au ajuns la o concluzie şocantă. Cei care mănâncă fast-food, junk-food sau prăjeli sunt mult mai agresivi decât cei care se străduiesc să aibă o alimentaţie sănătoasă.

Românii ştiu că există o legătură între ceea ce mâncăm şi starea de spirit, dar nu se grăbesc să-şi schimbe comportamentul alimentar. Bineînţeles, indicat ar fi să eliminăm toate alimentele nocive, dar - dacă ne e foarte foame sau foarte poftă - putem să facem mici excepţii. Mici şi foarte rare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Agresivitatea vine şi din mâncare