Antena Meniu Search
x

Acțiune bizară a Poliției Române, în cazul agresorului din Galați

Individul care a lovit cu brutalitate un bătrân în scara unui bloc din Galaţi a fost capturat. Timp de patru zile, recidivistul s-a ascuns la câţiva kilometri de locul atacului. Acţiunea Poliţiei ridică multe semne de întrebare.

Vezi și

Individul care a lovit cu brutalitate un bătrân în scara unui bloc din Galaţi a fost capturat. Timp de patru zile, recidivistul s-a ascuns la câţiva kilometri de locul atacului. Acţiunea Poliţiei ridică multe semne de întrebare. Identitatea tâlharului a fost ţinută ascunsă, individul nu a fost dat în urmărire şi abia astăzi a fost făcută publică o fotografie cu chipul lui. De altfel, aceasta a şi dus la prinderea agresorului.

Patru zile acestea au fost singurele imagini cu individul care a lovit cu bestialitate un bătrân, în scara unui bloc din Galaţi, pentru a-i fura telefonul mobil şi 500 de euro. Chiar dacă poliţiştii ştiau cine este, bărbatul nu a fost dat în urmărire naţională. Abia azi a fost dată publicităţii o fotografie a individului. Din momentul în care chipul lui a fost făcut public, a mai durat câteva ore până la localizarea lui.

Agresorul are 36 de ani şi ieşise de câteva luni din penitenicar in baza recursului compensatoriu. Primise în mai 2017 o pedeapsă de doi ani pentru o tentativă la tâlhărie calificată. Cei care l-au recunoscut în poze spun că era un om violent.

Bărbatul a fost găsit de poliţişti după ce un apel la 112 anunţa prezenţa lui într-o clădire dezafectată din oraşul Galati. Nu a opus rezistenţă în momentul reţinerii. Mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Acțiune bizară a Poliției Române, în cazul agresorului din Galați