Antena Meniu Search
x

Concursul "Aleargă ca o divă", la a doua ediție în România

Cele mai "nebune" ţinute au fost purtate la Deva, de zeci de doamne şi domnişoare care s-au aliniat la startul unei întreceri inedite: "Run like a diva" - Aleargă ca o divă, o cursă foarte populară în America. La noi, competiţia se află la a doua ediţie.

de Redactia Observator

la 10.03.2019, 11:34

Vezi și

Cele mai "nebune" ţinute au fost purtate la Deva, de zeci de doamne şi domnişoare care s-au aliniat la startul unei întreceri inedite: "Run like a diva" - Aleargă ca o divă, o cursă foarte populară în America. La noi, competiţia se află la a doua ediţie. Organizatorii au pus în joc premii pentru cea mai originală sau cea mai incomodă ţinută de alergare, cea mai coafată concurentă sau pentru MamaDiva.

Care mai de care mai împodobite, unele însoţite de copii, altele de căţei, doamnele curajoase şi frumoase au început cursa din Cetatea Deva. Au alergat pe alei şi pe străzile din jur

Marele premiu al concursului a fost o surpriză. Diva din Deva a fost de fapt o minidivă. La doar 6 ani, ea a venit să sufle trofeul tocmai din Lupeni.

Premii s-au dat şi pentru cea mai frumoasă manichiură, dar şi pentru cea mai curajoasă alergătoare.

"Run like diva" este o cursă foarte populară, în special, peste ocean, şi este destinată adevăratelor "fashioniste". Acestea aleargă machiate şi în ţinute accesorizate, dar ceea ce contează este experienţa de neuitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Concursul "Aleargă ca o divă", la a doua ediție în România