Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alegerea ținutei, provocarea pentru Revelion. Mall-urile au fost pline cu două zile înainte de Anul Nou

Ca să arate bine în noaptea de Revelion, româncele plătesc şi jumătate de salariu! 1.500 de lei se duc, în medie, doar pe rochie şi pantofi.

de Redactia Observator

la 29.12.2017 , 21:30

Ca să arate bine în noaptea de Revelion, româncele plătesc şi jumătate de salariu! 1.500 de lei se duc, în medie, doar pe rochie şi pantofi. Mult mai ieftin scapă domnii, care, cu un buget de 600 de lei, se pot îmbrăca din cap până în picioare. 

În cea mai aşteptată noapte a anului se poartă strălucirea, eleganţa şi, neapărat roşul. Întreaga ţinută costă aproape 1.300 de lei. Şi mai mult plătesc doamnele care aleg materialul-vedetă al sezonului: catifeaua. 

Este alegerea ideală pentru o petrecere care are loc într-o locaţie exclusivistă, spun specialiştii. 1.500 de lei plătesc, în medie, doamnele, pentru o rochie şi o pereche de pantofi. Însă o apariţie spectaculoasă nu trebuie să fie neapărat şi scumpă. 

Vezi și

Mall-urile din Capitală au fost pline astăzi. Multe doamne îşi caută încă ţinutele pentru petrecerea de Revelion. Nu doar doamnele au aşteptat până în ultimul moment. 

Indiferent de buget, sfatul specialiştilor este să daţi frâu liber imaginaţiei, atunci când vă alegeţi ţinuta. De la paiete şi sclipici, până la mătase sau catifea, totul este permis în noaptea dintre ani. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Alegerea ținutei, provocarea pentru Revelion. Mall-urile au fost pline cu două zile înainte de Anul Nou