Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ALERTĂ CU BOMBĂ la graniţa cu România! Sunt vizate trenurile internaționale

Poliția ungară a început să verifice trenurile internaționale după o amenințare cu bombă făcută miercuri într-un apel telefonic, informează MTI.

de Veronica Micu

la 19.07.2017 , 14:59

Poliția ungară a început să verifice trenurile internaționale după o amenințare cu bombă făcută miercuri într-un apel telefonic, informează MTI.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul poliției, un bărbat a sunat și a spus că a plasat bombe la bordul trenurilor internaționale în Ungaria.

La solicitarea poliției, compania de căi ferate a Ungariei, MAV, a dispus oprirea tuturor celor 18 trenuri aflate pe teritoriul țării, scrie agerpres.ro. În plus, pasagerilor li s-a spus să coboare din vagoane cât timp poliția realizează operațiuni de căutare.

Articolul continuă după reclamă

Autorităţile maghiare vor controla toate trenurile care intră în ţară până la miezul nopţii, iar întârzieri pot fi aşteptate atât pentru cursele feroviare internaţionale, cât şi pentru trenurile interne din Ungaria.

Reprezentanţii CFR Călători au precizat că printre trenurile oprite de autorităţile maghiare se numără şi două care vin de la Budapesta spre România.

Cele două trenuri au întârzieri de aproape o oră şi jumătate din cauza alertei cu bombă din Ungaria şi au drept destinaţie oraşele Braşov şi Bucureşti.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri sociale » ALERTĂ CU BOMBĂ la graniţa cu România! Sunt vizate trenurile internaționale