Antena Meniu Search
x

Video Alertă la Spitalul de Psihiatrie din Roman din Neamţ. Un incendiu ar fi izbucnit în interiorul unui container din curte

Alertă în acestă dimineaţă la Spitalul de Psihiatrie din Roman, judeţul Neamţ. Un incendiu a izbucnit în curtea spitalului, iar la faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. 

de Redactia Observator

la 07.04.2022, 13:20

Vezi și

Din primele informaţii se pare că flacăra ar fi izbucnit în interiorul unui container metalic, ce aparţine firmei care execută lucrări în curtea spitalului. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a focului ar fi un scurtcircuit electric. 

Până la acestă oră nu au fost raportate victime. Incidentul vine în contextul în care, zeci de oameni şi-au pierdut viaţa în incendiile produse în spitale în ultimii ani. Cele mai multe au apărut în timpul pandemiei, pe secţiile suprasolicitate de Covid, când aparatura veche a cedat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Alertă la Spitalul de Psihiatrie din Roman din Neamţ. Un incendiu ar fi izbucnit în interiorul unui container din curte