Antena Meniu Search
x

Jandarmul-erou pentru un băiețel de 4 ani din Botoșani. S-a întors cu daruri după ce i-a salvat viața

Jandarmul bucureștean care a salvat viața unui băiețel de 4 ani, înecat cu o bomboană, a mers la Botoșani să-l viziteze pe micuț și să-i ducă un  prieten de pluș care să-l vegheze, atâta timp cât el e plecat la București.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.09.2020, 08:53

Alex,jandarmul-erou pentru un băiețel de 4 ani din Botoșani
Alex,jandarmul-erou pentru un băiețel de 4 ani din Botoșani - Facebook/Direcția Generală de Poliție a Municipiului București
  • Alex era în concediu în Botoșani, când a văzut o mamă disperată care striga în poarta casei că-i moare copilul.
  • Jandarmul l-a resuscitat pe copil, care se înecase cu o bomboană, și i-a salvat viața.

Alex, căci așa îl cheamă pe jandarmul-erou, era în concediu de odihnă în județul Botoșani. Se afla cu mașina, când atenția i-a fost atrasă de agitația unei femei, cu un copil în brațe. Putea să-și vadă de drum, dar a ales să oprească mașina și să vadă despre ce e vorba. 

Femeia, disperată, i-a spus că "moare copilul"

Era vorba de un băiețel de 4 ani care nu putea respira, cu descărcare spumoasă la nivelul cavității bucale. Înghițise o bomboană pe care i-o dăduse bunica lui. 

Jandarmul i-a aplicat câteva manevre de resuscitare, după care copilul a eliminat bomboana, a început să respire și să dea semne vitale. Alex tocmai salvase o viață.

”Viața oricărei persoane este importantă pentru noi, cei care veghem la siguranța cetățenilor, însă, în momentul în care discutăm de viața unui copil, totul capătă o încărcătură deosebită”, este mesajul care însoțește fotografia postată pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Jandarmul-erou pentru un băiețel de 4 ani din Botoșani. S-a întors cu daruri după ce i-a salvat viața