Antena Meniu Search
x

Video Alexandru Cumpănaşu, scandal cu minore. Reporterii Observator au obţinut mărturii şi înregistrări înfiorătoare

Aşezat la masa deciziilor şi curtat de mai toate guvernele în ultimii 5 ani, Alexandru Cumpănaşu e iar în cumpănă! Autoproclamat "Profu' online", cum e cunoscut pe TikTok, este implicat într-un scandal uriaş cu minore! E acuzat de mai multe copile, de hărţuire sexuală. Anchetatorii fac verificări în acest caz. Reporterii Observator au obţinut înregistrări şi mărturii şocante

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 07.01.2021, 20:00

Vezi și
  • Alexandru Cumpănaşu este acuzat că a avut o atitudine nepotrivită faţă de mai multe minore
  • Procurorii verifică acum toate postările lui Cumpănaşu de pe rețelele sociale

''Să știi că te iubesc foarte mult. Și eu te iubesc foarte mult. Tu ești sufletul meu. Ești acolo, în inimă și mi-e foarte greu fără tine și nu vreau ca cineva să îți facă așa ceva, că n-o să te mai am aproape''. 

Este dialogul pe care Alexandru Cumpănaşu sau "Profu' online" cum îşi spunea pe reţelele de socializare l-ar fi avut anul trecut cu o copilă de doar 14 ani.

''Te iubesc ca Cumpănașă, ca fată de 15 ani care nu te-ai lăsat și ai luptat. Așa cum iubesc pe toți Cumpănașii''.

Mama fetei a ascultat conversaţia şi este convinsă că între cei doi n-ar fi fost nimic nepotrivit. 

''Mama ta s-a liniștit? Da, da. Este mai liniștită acum. I-a băgat Monica mințile în cap, cum s-ar spune. Ea acum ce înțelege? Te mai lasă să fii alături?''

Pe fir au intrat însă procurorii care verifică acum toate postările lui Cumpănaşu de pe rețelele de socializare din ultimul an. Au deschis deja un dosar penal pentru că i-ar fi îndemnat pe tineri să se revolte împotriva profesorilor. După începerea anchetei, tot mai multe copile au prins curaj să-şi spună povestea. 

O fată care l-a cunoscut pe Cumpănașu la 17 ani a făcut publice mesaje în care fostul candidat la prezidenţiale i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale cu soția sa. Cumpănaşu susţine că nu a încălcat nicio lege. 

''Nu îmi aduc aminte de o asemenea discuţie în care eu să îi fi spus aşa ceva sau eu să îi fi cerut ceva. Nu există o infracţiune nicăieri acolo şi nu aveam de unde să ştiu eu câţi ani avea şi ce făcea.''

Activiştii care luptă pentru drepturile minorilor văd altfel situaţia. 

''Omul ăsta este un pericol pentru toți copiii,  pentru că el știe să vorbească, știe să spună exact ce te doare, când te doare, cum te doare. Este o chestie la nivel psihologic. A văzut toate lacunele din sistemul românesc de învățământ'', spune o activistă. 

Privilegii controversate

Problemele nu se opresc aici pentru fostul candidat la prezidențiale. Corpul de Control al ministerului de Interne verifică de ce a primit protecție din partea Jandarmeriei. Un raport al Curții de Conturi arată că în 2019, atunci când Cumpănașu voia să fie Președintele României, Jandarmeria a fost prejudiciată cu 400.000 de lei, bani cheltuiți pentru paza și transportul privat al fostului candidat.

Contactat de Observator, Mihai Fifor, cel care a semnat ordinul la acea vreme, din fotoliul de ministru al Internelor, nu a vrut să dea detalii despre decizia de a-i oferi lui Alexandru Cumpănașu protecție. 

Alexandru Cumpănașu este un apropiat al actualului ministru al Educaţiei Sorin Câmpeanu, care i a fost subaltern în coaliția pentru modernizarea României. În 2017, organizația pe care Cumpănașu o conduce a obținut un milion de euro de la ministerul Dezvoltării, în fruntea căreia se afla atunci Liviu Dragnea, pentru a elimina corupția din administrația publică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Alexandru Cumpănaşu, scandal cu minore. Reporterii Observator au obţinut mărturii şi înregistrări înfiorătoare