Antena Meniu Search
x

ALIMENTELE care te pot OTRĂVI! Nu te aşteptai la asta!

Anumite alimente se pot dovedi otrăvitoare pentru organism, dar ceea ce mulţi nu ştiu este că pericolul se poate ascunde şi în cele mai neaşteptate produse.

Anumite alimente se pot dovedi otrăvitoare pentru organism, dar ceea ce mulţi nu ştiu este că pericolul se poate ascunde şi în cele mai neaşteptate produse.

1.Mugurii sau germenii. Sunt cea mai frecventă cauză a otrăvirii cu mâncare, deoarece sunt greu de curăţat în întregime. Mediul cald şi umed în care cresc favorizează dezvoltarea bacteriilor.

2. Pepenele galben. Deşi pare greu de crezut, aceste fructe se fac frecvent vinovate de afectarea sănătăţii celor care îl consumă. Acest lucru se datorează faptului că mulţi nu spală pepenele înainte de a-l consuma. Bacteriile de pe coajă ajung în miez odată cu inserarea cuţitului.

3. Laptele crud. Deşi nu este atât de accesibil, laptele crud poate provoca probleme pentru sănătate. Specialiştii recomandă numai consumul de lapte pasteurizat. Consumul de lapte crud este la fel de periculos precum cel de carne crudă.

4. Tonul. Toate tipurile de peşte trebuie ţinute la loc răcoros. Păstrat în condiţii necorespunzătoare, tonul poate favoriza apariţia unei toxine ce cauzează crampe şi dureri de cap.

5. Fructele de pădure. Sunt periculoase mai ales în cazul în care nu sunt spălate corespunzător, căci pot provoca hepatita A. De asemenea, fructele de pădure congelate pot provoca îmbolnăvirea celui care le consumă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » ALIMENTELE care te pot OTRĂVI! Nu te aşteptai la asta!