Antena Meniu Search
x

Amanta, martora lui Cioaca

Procesul secolului e la un pas de verdictul final! Ultimii sase martori in procesul Cioaca-Elodia au fost adusi cu mandat la tribunal. Printre ei, si fosta amanta a lui Cioaca, femeia pe care ar fi vizitat-o in noaptea in care a disparut Elodia

Vezi și

Cu o sapca pe cap, sprinten si surazator! Asa a coborat Cioaca din duba care l-a adus de la Colibasi pentru ultima batalie in tribunal. Poate pentru ca spera la un verdict in favoarea lui. Sau pentru ca urma sa-si vada fosta amanta, pe holul tribunalului. Cei doi s-au intalnit si in noaptea in care Cioaca ar fi ucis-o pe Elodia. “Pe 29 august a venit la mine, a stat jumatate de ora, a fumat mai multe tigari si a plecat. Ar trebui sa va dea de gandit chestia asta”, a declarat femeia in fata judecatorilor.

Cand Romania a fost cuprinsa de mania Elodia, pe Cioaca l-ar fi incercat obsesia pentru femeia cu ochelari de soare. “Ma cauta mereu, venea la interfon, ma oprea pe strada. Mi-a fost teama de el, asta dupa ce am fost chemata la politie pentru audieri”, a mai afirmat fosta amanta.

De altfel, cele doua iubiri ale lui Cioaca si-ar fi vorbit si la telefon. Asa a declarat fosta amanta in instanta. O alta martora, adusa cu mandat la tribunal, crede ca a vazut-o pe avocata disparuta, in avion.

In schimb, varul lui Cioaca a venit cu alta ipoteza. Ca intr-un film cu agenti secreti, Elodia ar fi fost trimisa in misiune speciala. “Ea stiu ca voia sa lucreze pe justitie militara. Elodia a participat la un curs de pregatire pe Bucuresti. Avea legaturi cu serviciile”, a mentionat varul lui Cioaca.

Dupa cele sase marturii si cererea avocatului lui Cioaca de recuzare a unui judecator, fostul politist a invocat numele Domnului. Si adevarul. “Dumnezeu si statul v-au asezat acolo. Faceti ce aveti de facut pentru aflarea adevarului”, a tinut sa spuna Cristian Cioaca in fata magistratilor.

Procurorul a cerut pedeapsa cea mai grea - 25 de ani. Pentru omor si profanare de morminte. Avocata lui Cioaca il vrea liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Amanta, martora lui Cioaca