Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un ambulanţier din Alba a cărat o pacientă în spate pentru că drumul era acoperit cu noroi şi zăpadă (Foto)

Dumitru Ignat, un ambulanţier angajat la Serviciul de Ambulanţă Alba, a dovedit unei ţări întregi că în România încă există oameni.

de Redactia Observator

la 15.02.2018 , 13:47

Un ambulanţier din Alba a cărat o pacientă în spate pentru că drumul era acoperit cu noroi şi zăpadă

Dumitru Ignat, un ambulanţier angajat la Serviciul de Ambulanţă Alba, a dovedit unei ţări întregi că în România încă există oameni.

Dumitru a cărat în spate o pacientă aproape o jumătate de kilometru pentru că ambulanţa nu a putut ajunge la casa femeii din cauza drumului impracticabil, acoperit cu noroi şi zăpadă.

Totul s-a întâmplat marţi, 13 februarie, atunci când o femeie din satul Ştiuleţi, comuna Scărişoara, judeţul Alba, un cătun din Munţii Apuseni, a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul medicilor.

Articolul continuă după reclamă

Femeia le-a povestit medicilor că are insuficienţă respiratori şi tensiune arterială mică, iar aceştia şi-a dat seama că femeia poate muri în orice moment.

Pe acelaşi subiect

Un echipaj de la Ambulanţa Alba - Substaţia Câmpeni s-a deplasat la faţa locului. La volanul ambulanţei se afla Dumitru Ignat.

În momentul în care a ajuns aproape de casa femeii, ambulanţierul a oprit maşina pentru că nu putea înainta din cauza drumului impracticabil.

Astfel, Dumitru Ignat a decis să meargă pe jos până la casa femeii şi a luat-o în spate. A cărat-o aproape o jumătate de kilometru până la ambulanţă şi apoi a dus-o la spital.

Alături de Dumitru Ignat a fost asistenta Geta Ciorea care a cărat trusa, monitorul şi butelia de oxigen.

Cei doi salvatori au reuşit astfel să salveze viaţa unei femei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri sociale » Un ambulanţier din Alba a cărat o pacientă în spate pentru că drumul era acoperit cu noroi şi zăpadă (Foto)