Antena Meniu Search
x

Amendaţi cu 6000 de lei pentru că au vrut să iasă dintr-o parcare

Poliţiştii i-au sancţionat pe doi şoferi bucureşteni cu una din cele mai mari amenzi pentru că au mers cu maşina pe trotuar.

Vezi și

Poliţiştii i-au sancţionat pe doi şoferi bucureşteni cu una din cele mai mari amenzi pentru că au mers cu maşina pe trotuar. 

Arată ca o parcare, are semne de parcare, dar pentru doi agenţi a părut că spaţiul este un trotuar. Aşezat în faţa unui şir lung de maşini, echipajul poliţiei rutiere stă la pândă într-o parcare din Bucureşti. Unul dintre şoferi le cade în plasă.

Pentru că mai mulţi locuitori din cartier au reclamat că unii şoferi ocolesc traficul aglomerat prin parcare, poliţiştii au găsit un pretext inedit să-i sancţioneze. Pentru riverani, locul este considerat parcare. Pentru străini, acelaşi spaţiul public este un trotuar pentru pietoni. Acest scenariu convenabil a fost trecut şi în procesul verbal. Conform poliţiştilor, şoferul care nu locuia în zonă a condus 70 de metri pe trotuar punând în pericol siguranţa pietonilor.

În zonă, chiar şi semnele de circulaţie îi contrazic pe poliţişti. Şoferul sancţionat a contestat amenda de 6000 de lei în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Amendaţi cu 6000 de lei pentru că au vrut să iasă dintr-o parcare