Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Raed Arafat a descoperit unde s-au dus banii alocaţi pentru spitalul din Ploieşti!

Aşa se face că bolnavii erau trimişi să-şi cumpere seringi şi perfuzoare de la chioşcul unde se vând pijamale la poarta spitalului. La două zile după ce a început ancheta, Raed Arafat a cerut suspendarea din funcţie a directorului din spitalul morţii.

de Redactia Observator

la 04.12.2013 , 10:47

Directorul spitalului Judeţean din Ploieşti a fost suspendat din funcţie. Cu câteva ore înainte, a pozat însă în victimă, în faţa jurnaliştilor. Ca într-o telenovelă penibilă.

La prima vedere, spitalul e ca o gaură neagră. Deşi i-au fost alocate constant fonduri, banii nu sunt nicăieri.

Bolnavii merg cu lista în mână să cumpere ce le trebuie în sala de operaţii. Afacerile cu instrumente medicale înfloresc la poarta spitalului.

Vezi și

Un pacient s-a plâns anchetatorilor că a fost trimis la chioşc să cumpere branule şi seringi. Cumpărăturile au fost făcute chiar de un membru al comisiei de la Bucureşti. Apoi a fost chemată poliţia. Pentru că instrumentele vândute la colţ de stradă ar fi avut seria celor din inventarul spitalului.

Lista de cumpărături pentru pacienţi nu e singura problemă de la Judeţean. Pe secţia de Terapie Intensivă aparatura stă oprită. Să nu se strice, a fost explicaţia angajaţilor.

La spital au ajuns şi reprezentanţii asocieţiei pentru drepturile pacienţilor. Au găsit băile, adevărate focare de infecţie şi bucătăria plină de mucegai.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Raed Arafat a descoperit unde s-au dus banii alocaţi pentru spitalul din Ploieşti!