Antena Meniu Search
x

Anchetă în cazul fetiţei de doi ani din Tulcea, încurajată de părinţi să fumeze şi să bea cafea

Fetiţa de doi ani din Tulcea, încurajată de părinţi să fumeze şi să bea cafea a ajuns astăzi la spital, in urmea deciziei inspectorilor de la Protecţia Copilulu

Vezi și

Fetiţa de doi ani din Tulcea, încurajată de părinţi să fumeze şi să bea cafea a ajuns astăzi la spital! A ajuns acolo în urma deciziei inspectorilor de la Protecţia Copilului. Aceştia au decis că fetiţa trebuie să facă analize complete.

Încurajată de adulţi, fata, prea mică să realizeze ce se întâmplă, stă cu ţigara în mână ca un om mare. Este cel mai elocvent semn care arată că gestul nu i-ar fi străin. Deloc. 

După ce aseară, Inspectorii de la protecţia copilului au fost la casa în care locuieşte fetiţa împreună cu fratele ei, de 8 ani, astăzi s-a luat decizia internării ei timp de o zi.

Laura Micu, de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea: "Au fost demarate activităţi care presupun o evaluare psiho-socială a familiei şi o evaluare medicală a copilului. Părinţii, deocamdată, colaborează."

Florin sechila, Viceprimar: "Familia nu este înscrisă la ajutorul social. Tatăl fetiţei lucrează cu ziua. Nu ne-au făcut probleme. Chiar am rămas surprinşi de cele ce s-au întâmplat. 

Imaginile scandaloase au fost filmate la o petrecere de bun venit dată în cinstea tatălui. Bărbatul de 38 de ani a fost o lună închis în Germania pentru furt, spune un apropiat al familiei. De săptămâna trecută s-a întors acasă, în judeţul Tulcea.

Audiat la protecţia copilului, părintele însă nu a recunoscut că a fost la petrecere. Dar, dacă inspectorii constată că fetiţa şi fratele ei sunt în pericol, vor fi luaţi de acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Anchetă în cazul fetiţei de doi ani din Tulcea, încurajată de părinţi să fumeze şi să bea cafea