Antena Meniu Search
x

Ancheta la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Vaslui

Politistii au declansat o ancheta la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Vaslui, de unde au ridicat o serie de documente.Mai multe persoane sunt cercetate pentru fals si uz de fals. dupa ce ar fi eliberat retete medicale nejustificate sau le-ar fi decontat ilegal la C.A.S.

Vezi și

Momentan, anchetatorii nu au precizat cati suspecti au. Stim insa ca este vorba de acuzatii de fals si uz de fals, aduse unor medici si farmacisti din Vaslui. Motiv pentru care politistii de la investigarea fraudelor au solicitat la inceputul acestei saptamani mai multe documente de la Casa de Asigurari de Sanatate. Cei de aici spun ca nu au motiv sa se teama si au pus la dispozitie toate documentele cerute. Ei cred ca este vorba despre sesizari venite pe adresa politiei. Dar politistii spun ca s-au sesizat din oficiu.

In realitate, mai exista un motiv pentru care au fost demarate controalele, nu doar la Vaslui ci in mai toata tara. Mai exact, toate aceste verificari au pornit dupa scandalul declansat la Deva dar si in Bucuresti, acolo unde mai multi medici si farmacisti au fost acuzati de spalare de bani. Ancheta este abia la inceput.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Ancheta la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Vaslui