Antena Meniu Search
x

Andreea are nevoie de noi! Fetița suferă de leucemie acută limfoblastică

Andreea, o fetiță care suferă de leucemie acută limfoblastică, are urgentă nevoie de ajutor! O putem ajuta cu un SMS la 8848

Vezi și

Andreea, o fetiță care suferă de leucemie acută limfoblastică, are urgentă nevoie de ajutor! O putem ajuta cu un SMS la 8848

Pe 25 august, Andreea a împlinit trei ani. Nu a mai fost o aniversare cu daruri şi râsete, şi nici cu poze din care să strălucească un copil. A fost cu un drum la spital. Pe Andreea o durea în gât. Acea durere i-a adus lupta cu leucemia.

Medicii de la Fundeni i-au făcut primele analize şi au început de urgenţă tratamentul cu citostatice. Răspunsul la terapie nu a fost spectaculos. Disperaţi, părinţii Andreei au trimis analizele în Italia, profesorului Zecca. Răspunsul medicului de la Pavia a fost: "o aştept pe Andreea aici şi NU cred că NU va fi nevoie de transplant".

În cinci săptămâni, durerea din gât a Andreei a devenit durerea întregului ei corp. Ca să ajungă astăzi la cursa de Italia, a avut nevoie de transport medical special. Ajutorul a venit de la echipa PULS.

După zile în şir în care părinţii, prieteni, cunoscuţi şi necunoscuţi au încercat să o ajute pe Andreea să obţină formularul S1, fetiţa a plecat la Pavia. Fără formular dar cu speranţa că lucrurile se vor rezolva în lipsa ei.

Până atunci, noi toţi o putem ajuta cu câte un SMS la numărul 8848.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Andreea are nevoie de noi! Fetița suferă de leucemie acută limfoblastică