Antena Meniu Search
x

Andrei Pavel și-a părăsit familia. Fostul tenismen se iubește cu Tamira Paszek

A antrenat-o până a luat-o. De tot. Fostul tenismen Andrei Pavel şi-a lăsat familia pentru o elevă mai tânără cu 24 de ani. După 19 ani de căsătorie, Tamira i-a căzut cu tronc şi a fost set şi.meci. Andrei Pavel recunoaşte că a fost învins de frumuseţe elevei sale, aşa că, a lăsat totul baltă şi a schimbat.terenul.

Vezi și

A antrenat-o până a luat-o. De tot. Fostul tenismen Andrei Pavel şi-a lăsat familia pentru o elevă mai tânără cu 24 de ani. După 19 ani de căsătorie, Tamira i-a căzut cu tronc şi a fost set şi meci. Andrei Pavel recunoaşte că a fost învins de frumuseţea elevei sale, aşa că, a lăsat totul baltă şi a schimbat terenul. 

Andrei Pavel şi Tamira Paszek formează cel mai nou cuplu în lumea tenisului. Tamira este cea pe care Pavel o antrenează încă din 2012, atunci când a renunţat la Jelena Jankovic.

Noua iubită a lui Pavel a reuşit să adune în nouă ani de tenis profesionist peste 2 milioane de dolari. Tânăra de doar 24 de ani, e născută în Austria, şi e locul 111 mondial. Anul trecut a suferit o accidentare care a forţat-o să se retragă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Andrei Pavel și-a părăsit familia. Fostul tenismen se iubește cu Tamira Paszek