Antena Meniu Search
x

Andrei s-a întors în România ca să își recucerească iubita, dar s-a sinucis, alungat de fată

Andrei s-a întors în România ca să își recucerească iubita, dar s-a sinucis, alungat de fată. Avea doar 21 de ani și s-a spânzurat, spunându-i fostei iubite că își va lua viața dacă nu se împacă cu el.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.08.2020, 12:11

Sinucidere
Andrei și-a luat viața, la doar 21 de ani - Facebook
  • Andrei avea 21 de ani și era din Cotnari.
  • Tatăl lui l-a găsit fără viață, lângă casă.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani s-a sinucis după o decepție în dragoste. Andrei Florin Bâzgă avea 21 de ani și era de loc din comuna ieșeană Cotnari. Plecat de ceva timp din țară pentru a-și face un viitor, tânărul trecea printr-o perioadă dicilă din cauza unei relații pe care o avea cu o tânără din Hârlău.

Andrei s-a întors recent în țară pentru a-i recâștiga inima fostei lui iubite. I-a spus fetei în repetate rânduri că în cazul în care aceasta nu va accepta să se împace cu el, își va pune capăt zilelor

Pe 19 august, Andrei a vorbit mai mult timp cu tânăra de la care ar fi primit numai refuzuri. A mers la un magazin din Cotnari și a stat alături de câțiva prieteni. Apoi s-a întors acasă unde locuia cu surorile și părinții săi și s-a spânzurat cu o funie de scările exterioare ale casei, scrie BZI.

Chiar tatăl său l-a găsit și a tăiat funia. Asta se întâmpla aproape de miezul nopții. Membrii familiei sale au început manevrele de resuscitare până când la locul tragediei a ajuns un echipaj medical. Medicii au încercat să-l readucă la viață, dar, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru el. A fost declarat decesul, iar polițiștii din Iași au deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Andrei s-a întors în România ca să își recucerească iubita, dar s-a sinucis, alungat de fată