Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Angajat Ford Craiova, diagnosticat cu COVID-19 la o zi după vizita președintelui Iohannis la fabrică

Un angajat al Ford Craiova a fost depistat cu noul coronavirus la o zi după vizita președintelui Klaus Iohannis la fabrică, reprezentanții companiei dând însă asigurări că, în acea zi, angajatul nu se afla la serviciu.

de Ana Maria Ghiarasim

la 24.07.2020 , 14:58

Angajat Ford Craiova, diagnosticat cu COVID-19 la o zi după vizita președintelui Iohannis la fabrică Angajat Ford Craiova, diagnosticat cu COVID-19 la o zi după vizita președintelui Iohannis la fabrică - Presidency
  • Angajatul Ford a lipsit de la serviciu în ziua în care președintele a vizitat fabrica Ford de la Craiova.
  • Președintele Klaus Iohannis a vizitat, miercuri, 22 iulie, fabrica de la Craiova și a felicitat echipa Ford.

Angajatul ar fi avut primele simptome ale infecției cu COVID-19 în data de 22 iulie, așa că nu a mai venit la serviciu. Joi seară, pe 23 iulie, a primit rezultatul pozitiv la testul pentru COVID-19.

”Siguranta angajatilor Ford este prioritara pentru noi. In acest sens, am notificat toti angajatii care s-au aflat in contact apropiat cu persoana diagnosticata pozitiv, solicitandu-le sa se adreseze medicului de familie. Am urmat pe deplin toate protocoalele globale Ford in vigoare si lucram indeaproape cu Directia de Sanatate Publica Dolj, in legatura cu acest subiect. Vom monitoriza situatia si vom respecta toate instructiunile autoritatilor locale, in timp ce vom continua sa punem in aplicare protocoalele de siguranta ale Ford, cu scopul de a preveni raspandirea coronavirusului", se arată într-un comunicat al companiei.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, miercuri, 22 iulie, fabrica de la Craiova și a felicitat echipa Ford pentru „exemplul foarte bun despre cum trebuie să funcționeze o uzină modernă”. Iohannis a testat și ultimul model al producătorului și s-a arătat încântat.

Articolul continuă după reclamă
Citește și:
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Angajat Ford Craiova, diagnosticat cu COVID-19 la o zi după vizita președintelui Iohannis la fabrică