Antena Meniu Search
x

Angajaţii unei primării din Satu Mare, atacaţi de un individ înarmat chiar în sediul instituţiei

Angajaţii unei primării din Satu Mare au fost atacaţi de un individ înarmat chiar în sediul instituţiei. S-a întâmplat la primăria din Certeze unde un bărbat nervos înarmat cu un cuţit a venit să reclame încălcarea unei proprietăţi.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 31.07.2020, 15:21

Vezi și
  • După atacul de la Primărie, agresorul a reuşit să fugă.
  • Trei maşini de poliţie şi o ambulanţă au ajuns rapid la faţa locului.  

Pentru că nu a primt răspunsul pe care îl dorea omul a devenit violent. După ce a lovit cu pumnii mai mulţi oameni, l-a tăiat şi pe viceprimar despre care sătenii spun că i-ar fi fost cel mai bun prieten.

După atacul de la Primărie, agresorul a reuşit să fugă. Trei maşini de poliţie şi o ambulanţă au ajuns rapid la faţa locului.  

Așa îl descrie viceprimarul pe cel care l-a atacat cu un cuţin. Știe doar că înainte să fie atacat, bărbatul i-a reproșat faptul că cineva și-a întors mașina pe proprietatea lui.

Ioan Aurel Ciorba, viceprimarul comunei Certeze: Când a venit în faţa biroului, a scot cuţitul şi atunci am barat cu mâna ca să nu mă taie în cap sau în altă parte o ţipat colega şi a intervenit să-l prindă de mână să nu mă mai taie şi atunci a trântit-o şi pe ea jos. 

Înainte să ajungă însă în biroul viceprimarului, agresorul a intrat peste edil.

Petru Ciocan, primar comuna Certeze: La mine în birou a venit val vârtej, mi-a pus mâna aici în gât şi tot bolborosea, eu nu l-am înţeles, m-am apărat, am căzut acolo pe masa la mine. 

Orbit de furie, bărbatul a continuat să-i lovească pe toţi cei care îi ieşeau în cale.

Paula Gabor, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare: Un bărbat de 50 de ani, din localitatea Certeze, ar fi agresat fizic trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 50 şi 60 de ani, iar pe a patra a rănit-o cu un obiect ascuţit în zona mâinii stângi.  

La scurt timp agresorul a fost prins şi dus la audieri.

Cel mai probabil însă bărbatul nu va răspunde pentru ceea ce a făcut  pentru că viceprimarul și-a retras plângerea, în numele prieteniei care îi lega.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Angajaţii unei primării din Satu Mare, atacaţi de un individ înarmat chiar în sediul instituţiei