Antena Meniu Search
x

Antena 3 a cucerit juriul APTR

Echipele Q&A, Punctul de Întâlnire, Secvenţial, În premieră şi Dincolo de ştiri au câştigat trofee la cele mai disputate categorii

Vezi și

Echipele Q&A, Punctul de Întâlnire, Secvenţial, În premieră şi Dincolo de ştiri au câştigat trofee la cele mai disputate categorii.

Adrian Ursu a primit premiul pentru emisiune de investigaţii. Cazul schiorului care şi-a dat foc pe o pârtie din Braşov, în semn de protest pentru auschwitz-ul românesc, este subiectul care l-a adus în atenţia juriului. Adi Ursu a căutat pentru emisiunea Secvenţial şi a găsit unicul martor , un turist englez, care l-a ajutat pe schior.

Alessandra Stoiceascu a primit premiul pentru cel mai bun Talk-Show Politic.Trofeul de Excelenţă a fost atribuit echipei ''În premieră''. ''Lungul drum spre casă'', ''România otrăvită'' sau ''Pradă Sistemului'' sunt doar câteva dintre reportajele amintite în cadrul galei APTR.

Reportajul ''Nimic fără Dumnezeu'' realizat de Cristina Ţopescu a fost cel care a impresionat juriul galei APTR. Realizatoarea Antenei 3 a fost apreciată şi pentru interviul realizat cu Majestăţile Lor, regele Mihai şi Regina Ana. Premiul a fost ridicat de tatăl ei, cunoscutul comentator sportiv, Cristian Topescu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Antena 3 a cucerit juriul APTR