Antena Meniu Search
x

Antonia Anastasia Popa a publicat o carte de povesti

Copii, bine ati venit in lumea monstrilor frumosi. Invitatia este cu atat mai surprinzatoare cu cat ea nu este adresata copiilor de catre adulti, ci de o fetita de varsta lor. Mica autoare Antonia Anastasia Popa incearc astfel sa se apropie de cei de varsta sa dar si de adulti.

Vezi și

Pentru a face lucrurile cat mai distractive, Antonia Anastasia Popa a publicat o carte de povesti populata cu personajele din seria Monsters High.

“Iat-o pe Antonia la varsta raspunsului caruia nu i s-a pus nicio intrebare. Ea s-a indragostit de acesti monstri, ea le-a construit o lume a lor, o lume care semana cu teatrul. Ba e chiar teatru. Ea spune: teatrul monstrilor”, a declarat actorul Eusebiu Stefanescu, prezent la lansarea volumului.

Antonia a scris textul cartii pe timpul vacantei de iarna. Micuta autoare, aflata la primul volum publicat, spune ca povestile au ajutat-o sa nu se mai teama.

“Inainte, cand eram mica si ma uitam la un desen, spuneam ca sunt monstri sub pat noaptea si imi era frica. Am inventat povestea asta nu stiam ca va ajunge o carte, dar uitati ca a ajuns, m-am bucurat nu imi venea sa cred”, a povestit mica autoare.

Amatorii de lectura s-au inghesuit pentru a primi un autograf pe cartea Antoniei, chiar daca pentru unii alfabetul este inca o enigma. O parte din fondurile obtinute de pe urma vanzarii cartii “Teatrul Monstrilor” vor fi donate copiilor cu probleme de sanatate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Antonia Anastasia Popa a publicat o carte de povesti