Antena Meniu Search
x

Antonia şi Vincenzo, împreună la proces

Antonia şi Vincenzo Castellano au stat astăzi faţă în faţă, înaintea judecătorilor, acolo unde vedeta a cerut custodia fetiţei lor.

Vezi și

 Antonia şi Vincenzo Castellano au stat astăzi faţă în faţă, înaintea judecătorilor, acolo unde vedeta a cerut custodia fetiţei lor. Procesul s-a amânat trei săptămâni la cererea celor doi, care au dorit un termen pentru a încerca o înţelegere amiabilă.

Prima e cea în care Antonia cere instanţei să stabilească de urgenţă domiciliul copilului la ea, proces care a avut un termen de judecată în această dimineaţă. Iar cel de-al doilea este procesul de divorţ pe care cântăreaţa şi Vincenzo Castellano îl vor judecat cu uşile închise.

La termenul trecut, avocaţii Antoniei au spus în faţa instanţei că vedeta a încercat să tranşeze problema departe de ochii indiscreţi ai presei, în faţa unui mediator. Însă Vincenzo ar fi refuzat. Aşa că s-a ajuns la proces. Antonia şi-a acuzat în nenumărate rânduri fostul soţ şi pe familia acestuia că nu o lasă să îşi vadă copilul.

Avocaţii ei chiar au susţinut la termenul anterior că fetiţa trebuie să stea în mod normal cu mama sa, mai ales că şi Antonia şi Vincenzo locuiesc în Bucureşti. De cealaltă parte, avocatul lui Vincenzo a spus judecătorilor că Antonia nu a avut nicio restricţie să-şi vadă fetiţa de câte ori vrea.

Cei doi au cerut astăzi un termen ca să ajungă la o înţelegere privind custodia, solicitare care a fost aprobată de instanţă. Antonia şi Vincenzo Castellano s-au despărţit în urmă cu un 1 an şi jumătate, după o relaţie de 5 ani. Judecătorii n-au fixat încă termen în procesul de divorţ dintre cei doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Antonia şi Vincenzo, împreună la proces