Antena Meniu Search
x

Antrenor mort, captiv în propria maşină

Un antrenor de arte marţiale a murit într-un accident stupid în Buzău. Sensei Florin, fondator al Federaţiei de Arte Marţiale, a căzut cu maşina într-un canal, în drum spre casă

Vezi și

Un antrenor de arte marţiale a murit într-un accident stupid în Buzău. Sensei Florin, fondator al Federaţiei de Arte Marţiale, a căzut cu maşina într-un canal, în drum spre casă

Apa avea doar un metru şi jumătate adâncime, dar uşile s-au blocat, iar el şi pasagerul său, un prieten cu care venea de la pescuit, au rămas captivi înăuntru! Martorii povestesc cum au pierdut minute preţioase până când au reuşit să spargă geamurile autoturismului. 

Pe sensei Florin Burhală, îl iubeau şi copiii, şi colegii. Elevii lui au câştigat cele mai multe medalii în martie, la Campionatul Naţional de kempo de la Bucureşti. Era neobosit, povestec colegii. Nici nu câştiga bine o competiţie, că se gândea la următoarea.

Bărbatul de 54 de ani a murit în drum spre casă, după o partidă de pescuit. Pe un drum pietruit, noaptea, sensei Florin Burhală a pierdut controlul volanului şi a plonjat în balta din localitatea Luciu. Acolo, apa n-are mai mult de un metru şi jumătate adâncime, dar presiunea a făcut ca uşile să se blocheze automat iar antrenorul şi prietenul lui nu au mai putut ieşi.

Cei doi bărbaţi au strigat după ajutor, dar localnicii şi-au dat seama că se aud zgomote dinspre baltă abia după zece minute. Dacă cineva îi auzea la timp, sensei Florin Burhală şi prietenul lui ar fi putut fi salvaţi. Când au sărit martorii în apă după ei a fost prea târziu.

Sensei Florin Burhală era căsătorit şi avea doi copii. Împărţea sala de antranemant cu fratele lui, şi el antrenor de arte marţiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Antrenor mort, captiv în propria maşină