Antena Meniu Search
x

De la perne și pilote, un antreprenor din Suceava a trecut la măști de unică folosință

Un antreprenor din Suceava a înţeles că adaptarea este cheia succesului. Avea o fabrică de perne şi pilote, dar din martie distribuie şi măşti. Până la reuşită, însă, drumul a fost lung. A cumpărat o maşină de 130 de mii de dolari şi a fost nevoie să îşi mărească echipa.

de Redactia Observator

la 29.10.2020, 11:27

Vezi și
  • Prima mască a ieşit pe piaţă în luna august.
  • Acum, vinde zilnic între 15 mii şi 20 de mii de bucăţi.

Mai multe straturi, mai multă eficienţă. Omul de afaceri şi-a învăţat repede echipa să producă măşti de protecţie. Iar angajaţii s-au adaptat rapid, chiar dacă ani la rând au făcut doar perne şi pilote.

Ion Sveduneac, antreprenor: Am început să le fabricăm undeva prin martie, atunci nu produceam medicale, nu se găsea nico mască, am produs dintr-un TNT pe naşina de ultrasunete, dar erau măşti doar faciale, fără a fi medicale, că nu aveam material filtrant. Am început demersurile să achiziţionăîm o masina de făcut măşti.

130 de mii de dolari a investit antreprenorul în noua afacere. Iar profitul nu a întârziat să apară. Astfel, a reuşit să îşi păstreze toţi angajaţii. Ba chiar şi-a mărit echipa. Este singurul producător de măşti din Suceava, aşa că cererea e mare.

Ion Sveduneac, antreprenor: Am fost nevoit să lucrez şi în două schimburi, am încercat să ne adaptăm situaţiei. Am şi donat atunci cam 5000 de măşti, spitale de bătrâni, la pompieri, la jandarmi, nu aveau ce pune nici instituţiile nu aveau ce pune pe gură, efectiv.

Prima mască a ieşit pe piaţă în luna august. Acum, vinde zilnic între 15 mii şi 20 de mii de bucăţi. În total, a dat spre vânzare deja aproximativ 800.000 de măşti.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » De la perne și pilote, un antreprenor din Suceava a trecut la măști de unică folosință