Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pentru vacanţa de 1 mai 2019. Se schimbă complet vremea (Video)

De marţi se schimbă complet vremea. Ploaia s-ar putea să strice distracţia. La munte, vor fi temperaturi de iarnă. Pe creste chiar va ninge, iar pe Valea Prahovei va ploua. De altfel furtunile vor fi în peisaj în multe locuri din ţară. Excepţie face însă litoralul. Acolo, vremea va fi frumoasă.

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 21:40

Vezi și

De marţi se schimbă complet vremea. Ploaia s-ar putea să strice distracţia. La munte, vor fi temperaturi de iarnă. Pe creste chiar va ninge, iar pe Valea Prahovei va ploua. De altfel furtunile vor fi în peisaj în multe locuri din ţară. Excepţie face însă litoralul. Acolo, vremea va fi frumoasă, dar nu suficient de caldă pentru plajă.

Pe litoral, soarele va sta mai mult printre nori şi nu va avea putere să încălzească plajele aşa cum îşi doresc turiştii. 

În vacanţa de 1 mai, temperaturile nu depăşesc 18-19 grade

Temeraturile vor fi tot ca de Paşte, 18-19 grade, iar apa mării va avea 12 grade. Vestea bună este că litoralul va fi ferit de ploi. 

Pe acelaşi subiect

Noaptea, temperaturile coboară până la 12 grade. Dacă vă faceţi bagajul să plecaţi la mare, e bine să puneţi şi o haină mai călduroasă. 

La munte va fi însă alt tablou de 1 mai. 

Turiştii care şi-au încheiat azi vacanţa de la munte au avut ghinionul să stea ore-n şir în trafic. Şi totuşi se pot considera norocoşi pentru că au avut vreme bună.

În vacanţa de 1 mai, la munte plouă torenţial

Cei care vin în schimbul doi, vor avea parte de frig. Pe Valea Prahovei vor fi cel mult 7 grade, iar turiştii vor căuta să se adăpostească de ploaie.

În mod sigur, restaurantele vor fi pline. Totodată, obiectivele turistice de pe Valea Prahovei, dar şi din Braşov rămân toate deschise, iar cei care vor să viziteze şi locuri în subteran pot merge în Peştera Valea Cetăţii, iar în Braşov, turiştii au la dispoziţie şi un parc acvatic acoperit.

Un turist spune că "dacă plouă, cred că o să ne întoarcem. Sau mai stăm o zi la cabană, vedem cum e vremea şi dacă nu, cred că o să ne întoarcem".

Oriunde aţi ales să petreceţi vacanţa de 1 mai, e bine să nu vă lipsească din bagaj umbrela.

În vacanţa de 1 mai, în Bucureşti nu sunt mai mult de 18 grade

De marţi, vremea se strică în nordul, în centrul şi în vestul ţării. Vor fi cel mult 12 grade şi vânt puternic. 

Ba chiar în unele locuri vor fi furtuni ca în miez de vară. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă litoral, şi Bucureştiul va fi ferit de ploi. În Capitală vor fi 18 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Prognoza meteo pentru vacanţa de 1 mai 2019. Se schimbă complet vremea (Video)