Antena Meniu Search
x

Blocaj pe Aeroportul Otopeni! Cozi uriașe s-au format la aparatele de taxat parcarea. Oamenii sunt la un pas să se ia la bătaie

Cozi uriașe s-au format, vineri seară, la aparatele de taxat parcarea la Aeroportul Internațional Otopeni, circulația la ieșire și intrare fiind blocată.

Blocaj pe Aeroportul Otopeni! Cozi uriașe s-au format la aparatele de taxat parcarea

Cozi uriașe s-au format, vineri seară, la aparatele de taxat parcarea la Aeroportul Internațional Otopeni, circulația la ieșire și intrare fiind blocată.

Potrivit unei postări pe Facebook, zeci de oameni așteaptă și 45 de minute pentru a plăti parcarea la aparatele de taxat de la aeroport. 

Deoarece aparatele se blocheză s-au format cozi uriașe, iar oamenii sunt foarte nervoși.

"Multi oameni, multe mașini, aparatele cele mai lente de taxat. Se blochează la cei care nu reușesc sa iasă in 15 min. E un amuzant cerc vicios care s-ar rezolva super usor, dar oamenii astia de aici nu exista niciodată.

Pe acelaşi subiect

Otopeniul se aproprie de excelență în a fi bătaia de joc supremă. Așa e coada și la celelalte aparate ale viitorului.

Funny fact, e totul blocat, e imposibil sa ajungi la ieșire in 15 minute de când plătești (după ce aștepți vreo 45 min). Oameni urlă, claxonează, se ceartă și câțiva cred că acum încep să se bată", scrie Mihai Toader-Paști pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Blocaj pe Aeroportul Otopeni! Cozi uriașe s-au format la aparatele de taxat parcarea. Oamenii sunt la un pas să se ia la bătaie