Antena Meniu Search
x

Aplicaţia WhatsApp, de care mulţi sunt depedenţi, se schimbă

WhatsApp, aplicaţia folosită şi de milioane de români, a introdus o opţiune aşteptată de toată lumea. Aceea de a şterge complet mesajele trimise accidental. Uti

Vezi și

WhatsApp, aplicaţia folosită şi de milioane de români, a introdus o opţiune aşteptată de toată lumea. Aceea de a şterge complet mesajele trimise accidental. Utilizatorul poate, astfel, să revină asupra unui text pe care l-a scris cui nu trebuie, sau şi-a dat seama că a făcut o eroare.

Peste un miliard de oameni folosesc zilnic aplicaţia WhatsApp. Milioane de români recunosc că poartă discuţiile interminabile care, nu de puţine ori, au dus  la situaţii neprevăzute. Utilizatorii au trimis mesajele cui nu trebuie.

Dezvoltatorii aplicaţiei au introdus acum o nouă opţiune, astfel că mesajele trimise pot fi şterse defintiv şi din telefonul prietenilor. 

Pe telefon va apărea totuşi notificarea mesajului şters, dar nu şi textul acestuia. Momentan, opţiunea este disponibilă doar pe câteva modele de smartphone-uri, dar în două săptămâni va putea fi folosită de toată lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Aplicaţia WhatsApp, de care mulţi sunt depedenţi, se schimbă